Hoe verdien je geld met 3D metaalprinten?

Wij presenteren in dit webinar het rendement van 3D metaalprinten voor uiteenlopende sectoren. Van machinebouw tot meetinstrumenten, maar ook voor hydraulische toepassingen, frames, brackets, opspanningsmaterialen en ga zo maar door. Hieronder lees je alvast een voorproefje!

  • Hogere productprestaties – de vormvrijheid van 3D printen biedt kansen om jouw producten sterker en lichter te maken met minder potentiële zwakke punten.

  • Kostenbesparing – met 3D printen kun je onderdelen als één geheel printen. Kosten voor assemblage worden daarmee sterk gereduceerd en nabewerking is alleen nodig voor kritieke vlakken.

  • Meer efficiëntie – de traditionele doorlooptijd voor het laten maken van een prototype of onderdeel is al snel 3 weken. Met een 3D printer bespaar je al snel zo’n 2 weken.

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Layertec toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.